The 5-Second Trick For su kaçağı tespit

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera lawnımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması adına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr Usta ekibi her an yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çAlright memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri su kaçağı tespit arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak su kaçağı tespiti ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Kırmadan istanbul su kaçağı bulma ve tespit sorunları için sizlere seven/24 destekvermek için hazır olan sitemizi değerlendirebilir gerekli bilgileri alabilir ve kırmadan su kaçağı bulma

Tahmin ederek su kaçağı tespiti değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve dimensions işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden su kaçağı tespiti çıkarılarak onarılıyor.

Musluk diplerinden çOkay ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir su tesisatçısı tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Report this wiki page